01 Haziran, 2016

Dolgun kirpikler için doğru rimel sürme tekniği For fuller lashes mascara right technique


Hacimli ve kıvrık kirpiklere sahip olmanın sırrı doğru mascara seçiminde yatıyor. Kozmetik sektörünün inanılmaz bir buluşu olan mascaralar sayesinde dolgun, esnek, uzun ve güçlü kirpiklere sahip olmanız hiç de zor değil. Ancak kirpiklerinizi belirginleştirirken boya küpüne dönmemek için mascara kullanırken dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar olduğunu da unutmamalısınız. İsterseniz doğal gündüz makyajı yapın isterseniz daha belirgin, baş döndürücü bir gece makyajı... Önemli olan gün boyu kalıcı etkisiyle bakışlarınıza derinlik ve makyajınıza mükemmellik katacak olan doğru mascarayı bulabilmektir. Birçok makyaj uzmanı, az malzemeyle hafif makyaj yapmak isteyenlere mascara kullanmalarını öneriyorlar. Ancak öte yandan da mascarayı kullanırken ölçüyü kaçırmamanızı da şiddetle tavsiye ediyorlar. Göz makyajınızı tamamlamanın en etkin yolu olan mascara gözlerinize derinlik ve bakışlarınıza anlam kazandırırken aynı zamanda besleyici formülleriyle kirpiklerinizin beslenmesine yardımcı oluyor.

Kullandığınız mascaranın etkisini arttırmak ve gün boyu kalıcı olmasını sağlamak için sürmeden önce kirpiklerinizi önce fırçalayın ardından da hafifçe pudra sürün. Bu arada kirpiklerinizi aplikatör kullanarak kıvırmayı da ihmal etmeyin. Kirpiklere mascara sürerken işe öncelikle kirpiklerin ucundan başlayın daha sonra da uçlardan diplere doğru sürün. Üst kirpikleri yukarıdan aşağıya, sonra alttan yukarıya doğru fırçalayın. Böylece kirpiklerin tek tek hem altları, hem de üstleri mascaralanmış olur. Ayrıca, bu sayede kirpikler kendiliğinden hafifçe yukarıya doğru da kıvrılabilir. Alt kirpikleri ise önce altlarında yukarıya doğru, daha sonra da üstten aşağıya doğru fırçalayın.

Daha uzun ve dolgun kirpiklere sahip olmak için sürülen kat kat maskara gözlerinizi olduğundan küçük gösterir. Üstelik gün içerisinde fazla uygulanan maskara zamanla kalıplaşır ve yapışkan bir görüntü kazanır. İstediğiniz dolgunluğa ulaşmak için iki kat mascara yeterli olacaktır. Ancak ikinci katı sürmeden önce birincisinin iyice kurumasını bekleyin. Ayrıca kirpikleriniz bu kadar çok ağırlığı taşıyamaz ve kırılmalar olabilir. Bu arada kirpiklerinizi mutlaka önce kıvırın sonra mascara sürün. Aksi taktirde önce mascara sürer daha sonra da kıvırmak isterseniz kirpiklerinizin kırılmasına neden olursunuz. Kirpiklerinizi aplikatörle çok fazla baskı uygulamadan kıvırın ve birkaç dakika böyle durduktan sonra yavaşça bırakın.

Eğer günlük bir makyaj yapıyorsanız mavi, yeşil ya da mor gibi renkli mascaralaru tercih etmeyin. Bu renkler günlük makyajınız için ağır olabilir. Mascaranızın bulaşmasına, pul pul olmasına ve öbek öbek toplanmasına dikkat edin. Aynı zamanda alışveriş yaparken satın alacağınız mascaranın daha önceden açılmamış ve kurumamış olmasına özen gösterin.

Günlük makyajınızda su geçirmez mascarayı daha sonra çıkarması zor olduğu için kullanmayın. Bu arada mascara fırçanızı tüpün içinde aşağı yukarı pompalamayın. Bu durum hem fırçanızın yıpranmasına hem de mascaranızın hava alarak kurumasına yol açar.

The secret of having voluminous and curled lashes lies in choosing the right mascara. Mascara, which is an amazing invention of the cosmetic industry due to their fuller, flexible, long and not at all difficult to have a strong lashes. However, the painting emphasizes lashes mascara to return to the cube you need to be aware of when using must remember that there are some important points. If you want more pronounced if you want to take natural day makeup, night makeup ... The important thing is a dizzying day with long lasting effects that will add perfection to the depth of view and makeup is to find the right mascara. Many makeup specialist, make up slightly less material they recommend for those who want to use mascara. However, when using mascara on the other hand we strongly recommend you do not miss're dimensions. The most effective way to complete your eye makeup with mascara eye view of the depth and meaning to your lashes while providing nutrition also helps with nutritional formulas.

To increase the effect of mascara that you use throughout the day, before riding to ensure permanent eyelash brush first and then gently rub the powder. In the meantime, do not forget to curl your eyelashes using the applicator. Eyelash mascara to lashes while primarily work starts from the end of the end, then slide it to the bottom of. Upper lashes from the top down, then brush the bottom upward. Thus, both the lower lash individually, as well as would have been mascaral tops. Further, the cilia thus can spontaneously curled upwardly slightly. Lower lashes upwards in the bottom before, then scrub from top to bottom.

Having driven for longer and fuller lashes mascara eyes is many times smaller shows. Moreover, during the day once more applied mascara and sticky stereotypes acquire an image. Twice to reach the desired fullness mascara will suffice. However, the first of the second floor thoroughly and allow to dry before riding. Also eyelashes can not carry so much weight and may break. In the meantime, do your lashes before mascara after curling crawl. Otherwise mascara lasts before then if you want to curl your lashes will cause breakage. Curl your lashes applicator applying too much pressure and just stand a few minutes, then slowly release.


If you are a daily make-up, blue, green or purple in color, such as mascaralar do not prefer. These colors can be heavy for your daily makeup. Your mascara smudges, flakiness and careful collection heaps. At the same time you wish to buy while shopping mascara drying of previously unopened and have to care.

Your daily makeup and waterproof mascara because it is very hard to remove later use. Meanwhile, brush your mascara, do not pump up and down in the tube. This situation as well as to wear mascara brush your taking your air leads to dry.

Hiç yorum yok: