TUZ:
İştahınızın açılmasına yardımcı olur. Tuzlu bir besinin hemen arkasından tatlı bir besin tüketme ihtiyacı hissedersiniz. Bunun nedeni kan şekerinizdeki iniş çıkışlardır. Aşırı tuz tüketiminden uzak durunuz.
KIRMIZI BİBER (ACI BİBER):
Diğer bir iştah açıcı besin maddesi de acı biberdir. Acı biber tükettiğinizde doygunluk hissinizi anlamanız zor olmaktadır.
PATATES:
Glisemik indeksi en yüksek besinler arasındadır.
NOHUT:
Midenin temizlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda iştahı da açar. Tüketimi hafta da 3 porsiyonu(yani 12 çorba kaşığı) geçmemelidir.
HAVUÇ:
Glisemik indeks değeri en yüksek sebzelerdendir.
MISIR:
Glisemik indeks değeri yüksek olan besinlerdendir. Yendikten sonra açlık hissi uyandırır. Diyet esnasında çok fazla tercih edilmemelidir.
TARÇIN, GREYFURT, KARALAHANA VE ALKOL:
İştahınızın açılmasına yardımcı olan diğer besinlerdir.
SALT:
It helps to open your appetite. Immediately after the sweet salty foods will feel the need to consume food. The reason for this are the ups and downs in blood sugar. Keep away from excessive salt consumption.
Red pepper (cayenne pepper):
Another appetizer chili is also the nutrient. When you eat hot pepper is difficult to understand your feeling of satiety.
potato:
Glycemic index foods are among the highest.
NOHUT:
Helps to clean the stomach. At the same time opens the appetite. Consumption of 3 servings a week (ie 12 tablespoons) should not exceed.
carrot:
Glycemic index values are among the highest vegetables.
corn:
Are the foods with a high glycemic index values. After defeating evokes the feeling of hunger. During the diet should not be too much choice.
Cinnamon, Grapefruit, KALE AND ALCOHOL:
Are other nutrients that help to open your appetite.
İştahınızın açılmasına yardımcı olur. Tuzlu bir besinin hemen arkasından tatlı bir besin tüketme ihtiyacı hissedersiniz. Bunun nedeni kan şekerinizdeki iniş çıkışlardır. Aşırı tuz tüketiminden uzak durunuz.
KIRMIZI BİBER (ACI BİBER):
Diğer bir iştah açıcı besin maddesi de acı biberdir. Acı biber tükettiğinizde doygunluk hissinizi anlamanız zor olmaktadır.
PATATES:
Glisemik indeksi en yüksek besinler arasındadır.
NOHUT:
Midenin temizlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda iştahı da açar. Tüketimi hafta da 3 porsiyonu(yani 12 çorba kaşığı) geçmemelidir.
HAVUÇ:
Glisemik indeks değeri en yüksek sebzelerdendir.
MISIR:
Glisemik indeks değeri yüksek olan besinlerdendir. Yendikten sonra açlık hissi uyandırır. Diyet esnasında çok fazla tercih edilmemelidir.
TARÇIN, GREYFURT, KARALAHANA VE ALKOL:
İştahınızın açılmasına yardımcı olan diğer besinlerdir.
SALT:
It helps to open your appetite. Immediately after the sweet salty foods will feel the need to consume food. The reason for this are the ups and downs in blood sugar. Keep away from excessive salt consumption.
Red pepper (cayenne pepper):
Another appetizer chili is also the nutrient. When you eat hot pepper is difficult to understand your feeling of satiety.
potato:
Glycemic index foods are among the highest.
NOHUT:
Helps to clean the stomach. At the same time opens the appetite. Consumption of 3 servings a week (ie 12 tablespoons) should not exceed.
carrot:
Glycemic index values are among the highest vegetables.
corn:
Are the foods with a high glycemic index values. After defeating evokes the feeling of hunger. During the diet should not be too much choice.
Cinnamon, Grapefruit, KALE AND ALCOHOL:
Are other nutrients that help to open your appetite.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder