05 Temmuz, 2014

2014 makyaj yapımı Yüz şekillerine göre Yüz aydınlatma gölgeleme kontürleme 2014 made ​​up According to their face contouring (MAC Makeup Artist Georgina Head of Bilington suggestions)(M.A.C. Baş Makyaj Sanatçısı Georgina Bilington un önerileri) :




 Yüz şekillerine göre kontürleme (M.A.C. Baş Makyaj Sanatçısı Georgina Bilington un önerileri) :


YUVARLAK : Böyle bir yüz şekline sahipseniz yüzünüzü daha uzun ve ince göstermek için yan kısımları dikey olarak gölgelendirmelisiniz.
KÖŞELİ : Böyle bir yüz şekliniz varsa , çene kemiğinin yanlarını gölgelendirerek daha geriye atmalısınız.Bunun yanı sıra elmacık kemiklerinin alt kısımlarını da gölgelendirmek oval yüz ilizyonu sağlayacaktır.
KALP : Bu şekilde bir yüz şekline sahipseniz , yüzünüzün daha geniş olan kısmı alnınız demektir.Bu yüz şekline de saç diplerinize doğru alnınızın yan kısımlarını gölgelendirmelisiniz. Yüzünüzün alt kısmına kesinlikle gölgelendirme yapmayın.
ÜÇGEN : Böyle bir yüz şekliniz varsa çene kemiğinizin alt kısmını gölgelendirmelisiniz.Elmacık kemiklerinin alt kısmını gölgelendirmek yüzünüzün iki bölümünü daha dengeli gösterecektir.
DOĞUŞTAN OVAL YÜZE sahipseniz yüzünüzü biraz daha ince göstermek isterseniz biraz elmacık kemiklerinizin altını gölgelendirmelisiniz.

   Burnunuzu daha ince göstermek isterseniz de alttaki fotodaki gibi kaşın başlangıç yerinden burnun en alt kısmına kadar bronzerımızı uyguluyoruz. Sonra fırçamızla burnumuzun orta kısmına gelmeyecek şekilde aşağı doğru dağıtıyoruz.

   Kontürde dikkat edilmesi gereken diğer bir nokta ise kesinlikle hatlar keskin olmamalı. Hatları yumuşatmalısınız , dağıtmalısınız. Elmacık kemiklerinizin altına yerleştirdiğiniz fırçanızla ilk önce kontör yapacağınız yeri belirleyip ardından yukarı doğru hafiften dağıtmalısınız. Bir de elmacık kemiklerinizin altına yapacağınız gölgelemeyi kesinlikle ağzınıza kadar getirmeyin. Göz bebeğinizin hizasında gölgelemenizi bitirin.

   Yüzümüzle boynumuz arasında renk farkı olmaması için boynunuza da biraz (fırçada kalanı) uygulayın. Gıdığınız varsa , saklamak için gıdığınıza da bornzer uygulayın.

   Kısacası istemediğimiz yerlerimizi renk oyunlarıyla gizliyoruz ve daha oval , daha ince , daha belirgin hatlı bir yüze sahip olmaya çalışıyoruz. Fakat bunu doğal göstermek için uğraşıyoruz. Bu kadar yani ,olay bu :)

   Kontür yapmak için olan bronzer önerilerim : Benefit Hoola , Sleek Contour Kiti , Flormar Bronzing Powder , Bourjois Delice de Powder , Mac in mat bronzerları , Nars İrresistiblement Bronzer ,  Nars Laguna , Dior Healty Matte , The Balm Bahama Mama vb..

According to their face contouring (MAC Makeup Artist Georgina Head of Bilington suggestions):


ROUND: If you like the shape of a face to show your face longer and thinner gölgelendirmelisiniz vertical side portions.
Cornered: The way you have such a face, jaw bone, as well as aspects of the shading atmalısınız.Bunun further back in the lower part of the cheekbones will shade the oval face illusion.
HEART: This way you have the shape of a face, the shape of your face in the wider portion of the scalp forehead face demektir.Bu gölgelendirmelisiniz right sides of the forehead. Do not shade the lower part of your face, definitely.
TRIANGLE: If you have such a face the way you shade the lower part of the jaw bone to the bones of the lower part of your face gölgelendirmelisiniz.Elmacık more balanced two-part show.
OVAL FACE TO CONGENITAL If you want to show your face a little bit more subtle gold gölgelendirmelisiniz cheek bones.

   If you want to show more subtle, such as the nose, eyebrow starting from the following fotodaki bronzerımızı apply until the bottom of the nose. After handing down of brushes to come to the center of our noses.

   Another point to be considered contour lines certainly should not be sharp. Soften lines, deploy. Fırçanızla placed under the top of your cheekbones, first determine your location and then deploy upwards slightly. Your cheek bones under a shading so definitely bring your mouth. Complete your baby's eye level gölgelemenizi.

   Yüzümüzle boynumuz neck a little to avoid the color difference between the (rest of the brush) apply. If you have double chin, apply to the store gıdığınıza the bornzer.

   In short, we do not want our places and hide in color games and more oval, thinner, with a face, trying to be edgy. But we are trying to show the natural. So much so, in the event that :)

   The bronzer to contour tips: Benefit Hoola, Sleek Contour Kit, Flormar Bronzing Powder, Bourjois Delice de Powder, Mac bronzerları in matte, Nars Bronzer İrresistiblement, Nars Laguna, Dior Matte Healty, The Balm Bahama Mama, etc. ..

   Aydınlatma yapacağımız yerler ise öne çıkmasını istediğimiz yerlerdir. Aydınlatılması gereken yerler , gün ışığına çıktığımızda yüzümüze ışığın vurduğu yüksek noktalardır. Yukarıdaki fotodan da görebileceğiniz gibi kahverengi olanlar kontür beyaz renkli olanlar ise aydınlatma (highlighter) uygulanması gereken yerler.

   Alnınızın ortasına biraz , burnunuzun kontür yapmadığınız orta kısmına (burun ucu hariç) , elamcık kemiklerinin üstüne, kaş altına (kaşlarınız daha kalkık duracaktır) , dudak kenarlarınıza bir parça eğer isterseniz  ve çene çukuruna. Dudak 'V' sinin üstüne de biraz aydınlatıcı sürüldüğünde dudaklarınız olduğundan daha büyük görünecektir.

   Aydınlatıcı (highlighter) önerilerim : The Balm Mary Lou Manizer , Mac cream color base pearl ,Benefit High Beam , Benefit Watt's Up , Benefit Girl Meets Pearl Highligher , Pastel Magic Touch un alttaki simli kısmı , Flormar Terracotta M108 nolu farı , Nars Albatros, MUFE Face Lumunizer Gel.

   Dikkat edilmesi gereken diğer bir nokta ise likit , krem ürün kullandıysak likit,krem ürünle devam etmeliyiz. Örneğin likit fondöten üstüne pudra sürüp ardından krem aydınlatıcı veya krem allık uygulamamak lazım. Hem daha zor olur dağıtması hem de kötü görüntü olduğunda tüm makyajınızı silmeniz gerekebilir.

   Çok uzun oldu biliyorum ama dikkat edilmesi gereken noktaları bildikten sonra makyöz elinden çıkmış gibi güzel bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Yapılacak tek şey ufak hilelerle daha güzel bir görüntü sağlamak. Umarım bu bilgiler işinize yarar. 
Lighting is going to do in the places where we want to stand out. Places to illuminate the light of day in our faces when we hit the high points of light. As you can see above, with photo of the brown ones first white contour lighting (highlighter) places to implement.

    The middle of your forehead a bit, you do not contour to the center of your nose (except for the tip of the nose), elamcık on the bones of the brow (more raised eyebrows stop), if you want a piece of the lip and chin pit your sides. Lip 'V' PERCENT appear larger than it is on the lips driven a little enlightening.

    Illuminator (highlighter) tips: The Balm Mary Lou Manizer, Mac cream color base pearl, Benefit High Beam, Benefit Watt's Up, Benefit Girl Meets Pearl highligher, Pastel Magic Touch of the following silvery part Flormar Terracotta M108 the shadow, Nars Albatross, MUFE Come Face Lumunizer.

    Another point to be considered liquid, cream products used for liquid, cream product should continue. For example, could ride powder on top of liquid foundation or cream blush and then apply no need to illuminating cream. Becomes more difficult when poor image and deploy both need to delete all the makeup.

    I know it was very long, but once you know the points to be considered by the hands of make-up can have such a beautiful image. The only thing to do little tricks to ensure a more beautiful picture. I hope this information is useful.

Hiç yorum yok: