28 Şubat, 2014

kolay anlatımlı göze eyeliner, kalem sürme çekme makyaj 2014 make up easy to afford expressive eyeliner, pencil drawing riding







Öncelikle, eyeliner ile ilgili basit kurallardan bahsedelim:

- Kalem şeklindeki eyeliner'lar ile rahat çalışırsınız, ince uçlu likit eyeliner'ların sürümü daha zordur.

- Tek hamlede sürmeye çalışmayın. Kademe kademe gidin.

- Küçük çizgilerle başlayın, önce sol göze bir çizik, sonra sağ göze bir çizik atın. Sırayla gidin. Böylece simetrik olur.

- Acele etmeyin.

- Hata varsa, hafifçe ıslattığınız kulak pamuğu çubuyla fazlalığı silin.

First of all, let's talk about eyeliner on simple rules:

- Pen-shaped with a comfortable, try Eyeliners Eye, fine-tipped liquid Eyeliners Eye version is more difficult.


- Do not attempt to drive one fell swoop. Go step by step.


- Start with small lines, a scratch on the left eye, right eye and then take a scratch. Go to the order. So is symmetric.


- Do not rush.


- If there are errors, gently wipe the excess  q-tip moistened.





Eyeliner'ın kullanımında göz şekillerinin rolü büyüktür.

Düşük göz kapaklarınız varsa,eyeliner'ı kalın çekmeyin. Kirpik diplerine ince bir şekilde çekin. Ayrıca çektiğiniz eyeliner hemen üst kapağa yapışır, o yüzden önce bir gözü çekip kurutup, sonra diğer gözü çekin.

Yuvarlak gözleriniz varsa, onları çekik göstermek için eyeliner'ı sonuna doğru uzatın ve kalınlaştırın.

Küçük gözleriniz varsa, gözlerinizin tamamına eyeliner'ı çekmeyin. Dışa doğru yarım ya da başlangıcı çok ince olan ve giderek kalınlaşan şekilde eyeliner uygulayın.

Büyük gözleriniz varsa, çok şanslısınız! Herkes gözlerini iri ve çekici göstermek için uğraşıyor zaten. Siz istediğiniz şekli uygulayabilirsiniz!

A great role in the use of eyeliner eye shapes.

If lower eyelids, do not pull on thick eyeliner. Lash to pull in a subtle way. Also take the top cover snaps right eyeliner, so I pulled one eye before drying, and then pull the other eye.


If you have round eyes, pulled them towards the end to show Extend eyeliner and thickness.


If you have small eyes, eyeliner eyes full pull. Are too thin, or the beginning of the outward half and gradually apply eyeliner to thicken.


If you have older eyes, very lucky! Everyone is already struggling to show her eyes and attractive. You can shape you want!


En güzeli ve en yakışanı birkaç denemeden sonra bulabilirsiniz. Tek bir şekil ile kendinizi sınırlamayın. Çeşitli eyeliner şekillerini denedikten sonra, sizin için en uygun olanı mutlaka bulursunuz. Eyeliner, makyajınızın en karakteristik dokunuşudur, unutmayın!

After a few tries you will find the most beautiful and the most honorable thing. Do not limit yourself to a single shape. After trying a variety of forms of eyeliner, you will surely find the best one for you. Eyeliner, the most characteristic touch of makeup, do not forget!





Hiç yorum yok: