17 Ağustos, 2015

Mükemmel kaşlar için Perfect for eyebrows


En riskli şeylerden biridir yanlış alınmış kaşlar… Bir anda yüzünün ifadesi değişebilir, halk arasında “kaşım küstü” şeklinde tabir edilen felaket gerçekleşir ve alınan yerden kaş çıkmaz!
O yüzden kaşınızı mutlaka uzman birine aldırmalısınız. “İlle de ben alacağım” diyorsanız önce yazımızı okuyun.
1) Kaşlarınızı bir fırça yardımıyla düzeltin ve yukarı doğru tarayın. Eğer kaşlarınız düzse aşağıya doğru tarayın. Küçük bir makasla normal uzunluğa ulaşıncaya kadar kıslatın. Böylece gerçek kaş şekliniz ortaya çıkacaktır.
2) Kaşınızın tam ortasını kalem yardımıyla belirleyin. Kalemi burnuzun hemen yanında ve dik bir şekilde tutun. Kalemin dışında kalan kısım burnunuzun geniş görünmesine neden olur.

3) Kalemi göz bebeğinizin önünde tutun. Kalemin ucunun gösterdiği nokta, kaşınızın kavisli olması gereken yerdir.
4) Kalemi bir ucunu burnunuzun kenarına diğer ucunu gözünüzün kenarına gelecek şekilde tutun. Kalemin ucunun gösterdiği nokta kaşınızın bitmesi gerektiği noktadır.


5) Beyaz bir kalem kullanarak alınacak olan kaşların yerini belirleyin. Beyaz renk, kaşın koyu görünmesini sağlar. Böylece alırken size kolaylık olur.
6) İki kaşınızın arasını ağda yardımıyla temizleyebilirsiniz. Bu hem daha hızlı hem de daha kolay bir yöntemdir. Ağdayı tüylerin çıkış yönüne doğru uygulayın ve çekin.
7) Beyaz renkli kısımda bulunan fazla tüyleri cımbız yardımıyla alın.
8 ) Son olarak cildinizde bir buz küpünü 5-6 dakika bekletin. Böylece kızarıklıkların oluşmasını önleyebilirsiniz.

It is one of the most risky things eyebrows were wrong ... All of a sudden change his expression among the people "scratching I was offended," he called from the place where the disaster occurs and received predicament eyebrows! 
So do your eyebrow should heed to one expert. "Not necessarily, I'm going," he says before you read our article. 
1) Fix your brows with a brush and upward scan. If you scroll down to the eyebrows is level. Until you reach a small Abbreviation of normal length with scissors. So your real eyebrow shape will emerge. 
2) Determine with the help of the pencil in the middle of your eyebrows. Burnouse right next to the pen and hold it in an upright position. Parts outside of the pen causes your nose appear wider. 
3) Hold the pen in front of your baby's eyes. Show the point of the pen tip, your eyebrow is where it should be curved. 
4) Insert one end of the pen on the edge of your nose to the edge of your eye so that the other end of the hold. Show the point of the pen tip of your eyebrow should end is the point. 

5), which will be using a white pencil eyebrows locate. A white color makes it look dark eyebrow. So while you will ease. 
6) with the help of the network between the two can clear your eyebrow. This is a method faster and easier. Apply the wax and pull in the direction of hair growth. 
7) in the white part with the help of tweezers Get more feathers. 
8) Finally, an ice cube on your skin for 5-6 minutes. Thus, you can avoid rash.

Hiç yorum yok: