14 Haziran, 2013

2013 sonbahar modası trendleri autumn trends




Merhaba canlarım,


Bu sezon geçişi oldukça kafa karıştırıcı olabilir. Bu Sonbahar için yeni trendler  kıyafetler ile ilgili bu yazıyı gardırop güncellemek için kullanabilirsiniz.

Sonbahar  Renkleri
Hardal, yanık turuncu, kahverengi ve trendy bordo ve mor mürdüm gibi renkler Sonbahar  2013 için görünümünü güncelleştirmek için mükemmeldir. Dolabınıza ruh eklemek için şarap kırmızı Boğazlı ve blazerler seçin.

Renkli Kot pantolonlar
Renkli kot sonbahar trend renkleri ile giymek çok popüler. Bej üstleri ve kahverengi ceketler ile şarap kırmızı kot giyin. Siyah ayrıca bordeaux pantolon için iyi bir renk çifti olabilir.

Çiçekli Baskılar
Kolayca çiçek baskılı elbiseler, etekler ve nötr üstleri ve sonbahar ayakkabı ve aksesuarları ile birleştirerek pantolon spor böylece Çiçekli baskılar bu Güz yere gitmiyoruz.

Şarap kırmızı ruj ve oje de 2013  sonbahar için trendy bir görünüm kolayca elde edebilirsiniz.


Hepinizin pudralı yanaklarından öperim.



Hello my dears,
This season, the transition can be quite confusing. These new trends for fall clothing can use it to update your wardrobe this article about.

Fall Colors
Mustard, burnt orange, brown and trendy colors such as burgundy and purple plum are perfect for updating the look for Autumn 2013. Choose wine red turtlenecks and blazers to add mood wardrobe.

Colored Jeans
Color jeans to wear with autumn colors are very popular trend. Beige and brown tops, jackets, jeans wear red with wine. Black is also the color for a good pair of pants can be bordeaux.

Floral Prints
Easily floral printed dresses, skirts and accessories, combined with neutral tops and pants, sports shoes and so fall this Fall Floral prints are not going anywhere.

Wine red lipstick and nail polish can easily be obtained in the trendy look for fall 2013.
I kiss you all powdered cheeks






Hiç yorum yok: