01 Şubat, 2014

2014 örgü kazak modası bu yıl hangi kazaklar moda ve kazakları nasıl kombinlemeli? 2014 fashion sweaters knit sweaters and sweater fashion, which this year how should you wear?

Bu yıl hangi kazaklar moda ve kazakları nasıl kombinlemeli?

Havaların birden soğumasıyla kazak mevsiminin başladığı şu günlerde, hangi kazakların modaolduğunu ve onları nasıl kombinleyebileceğinizi sizler için hazırladım.
Uzun, kısa, boğazlı, örgü, merserize, yün… Acaba hangi kombin, sizin tarzınıza hitap ediyor?
Salaş yün kazaklar
Sienna Miller’ın üzerinde gördüğünüz salaş yün kazak modelleri bu sezon çok moda. Özellikle bu model kazağı, yırtık kotlarla beraber giymeyi tercih ederseniz trendi yakalamış olursunuz. İster altına ankle boot giyerek spor bir görünüme kavuşun isterseniz de topuklu bir bot giyerek daha şık görünün.

This year, fashion sweaters and sweater how what should you wear?

Weather begin with the sudden onset of sweater season in these days, which is modaol sweaters and how to get them to combine those I have prepared for you.
Long, short-necked, knitting, haberdashery, wool ... I wonder which of the boiler, appeals to your style?
Shabby wool sweaters
Sienna Miller shabby wool sweater pattern that you see on the very trendy this season. In particular, this model sweater, ripped jeans to wear along with the trend will catch if you prefer. Whether wearing ankle boot sports a look below if you want to attain a well-heeled look more stylish by wearing boots.










Hiç yorum yok: